Tuotteet

Tuotteet

Vekaran pomppulinnat vuokraa pomppulinnoja, sumopukuja,sekä zorb-vesipalloja, niin yrityksille kuin yksityisille henkilöille!

Ehdoton tämän kesän hittituote on näyttävä, mahtavalla liukumäellä varustettu frozen pomppulinna. Kokoa linnalla 6x5x5m. Vuokraa frozenpomppulinna vaikkapa lastesi syntymäpäiville, lasten kesäleireille tai erilaisiin tapahtumiin/markkinoille/messuille. Näin lasten ilo on taattua! 

Toisena pomppulinna vaihtoehtona on spiderman pomppulinna, jossa pomppuosan sisällä pieni tunneli. Tämä linna sopii perheen pienimmillekkin taaperoille. 

Kokoa spiderman linnalla on 4,5x4.5x4,5m. 

Vuokrattaviin tuotteisiin kuuluu myös 2 sumopuku settiä, jotka sisältävät kaiken tarvittavan painiottelun pystyyn laittamiseen.

(1setti sisältää 2 pukua hanskat,pääsuojat sekä tatamin n.5m)

Vuokraa sumopuvut illanistujaisiin,yrityksen virkistyspäiviin tai vaikka polttareihin ja hauskaa riittää niin katsojilla kuin painijoillakin.

Sokerina pohjalla on 2 vuokrattavissa olevaa zorb-vesipalloa, joissa vesitiivis vetoketju.(setti sisältää 2 zorb-vesipalloa ja puhaltimen) näillä palloilla voit mennä vedessä ja ylittää vaikka järven pallon sisällä kävellen.

Palloja voi myös käyttää kuivalla maalla esim nurmikolla, mutta poista kaikki terävät kivet ym. pois ensin edestä ennen kun käytät palloa kuivalla maalla.

Zorb-vesipallo on korkeudeltaan 2metriä, joten pallon sisälle mahtuu niin lapsi kuin aikuinenkin, pallon sisälle kuitenkin yksi ihminen kerrallaan. Ikäsuositus 9v.+